duminică, 1 aprilie 2012

De stiut !


                            ALBERT-COPILUL PROBLEMA !

           Odata , cu mult timp in urma , intr-un mic orasel traia un copil pe nume Albert . Acesta nu era pe placul copiilor . Acum o sa va povestesc cam tot ce s-a intamplat :
           Acest copil era de necontrolat , facea numai ce vroia el , adica numai rele . De fiecare data fura banii si lucrurile copiilor . Bietii copii ,nu puteau face un pas , ca puteau fi batuti . Dar intr-o zi , profesorii n-au avut ce face cu vorba buna , asa ca lau trimis la un curs special pentru copiii cu aceasta problema . In lipsa acestuia a fost liniste , fericire si pace . El trebuia sa stea acolo 1 an . Nu era in largul lui , dar asta a fost singura solutie . Pe parcursul acestui an , el a invatat ceva acolo .
           Uite ca anul a si trecut , acesta trebuia sa se intoarca in colectivul din care plecase . Copiii nu au fost incantati de aceasta idee , dar nu au avut ce sa faca .  
           Intrand pe usa clasei , a remarcat ca toti copiii erau cu ochii atintiti catre el . I s-a parut ciudat …. Ma rog , dupa o saptamana copiii au remarcat ca isi schimbase comportamentul in bine . Nu se mai furau bani sau obiecte  , copiii nu mai eram batuti . Zici ca nu era Albert al nostru !
Asa ca toti copiii , in loc sa se indeparteze de el , mai mult s-au apropiat ,s-au imprietenit.
           Deci , dragi copii , daca intalniti copii ce au un comportament gresit , dati-le o mana de ajutor . Si voi cei care aveti o problema de comportament , incercati sa va autocontrolati sau daca este nevoie cereti ajutor celor din jur  !          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu